Aurélie no

Mr. Aurélie De Muelenaere begon haar rechtenstudies aan de Katholieke Universiteit Brussel, waarna zij haar studies vervolledigde aan de Vrije Universiteit Brussel.

Naast haar diploma van Master in de Rechten, is zij tevens houder van het bijkomend diploma Postgraduaat Fiscaal Recht, hetgeen zij evenzeer behaalde aan de Vrije Universiteit Brussel.

Daarnaast neemt zij geregeld deel aan specialisatieopleidingen en studiedagen teneinde haar kennis up-to-date te houden.

In 2013 vatte zij haar carrière als advocaat-stagiaire aan, waarna zij in 2016 werd opgenomen op het Tableau van de Orde van Advocaten te Brugge (thans de Orde van Advocaten West-Vlaanderen).

Zij wordt geregeld door de Rechtbank aangesteld als curator over onbeheerde nalatenschappen en als faillisementscurator.

Antoon Luca no

Mr. Luca studeerde in 1992 af als Licentiaat in de Rechten aan de UGent en begon meteen na deze studies vanaf 1 oktober 1992 zijn carrière als advocaat-stagiair bij het toenmalige advocatenkantoor Moeykens & De Loose te Brugge.

Na zijn rechtenstudies verdiepte hij zich tijdens zijn eerste jaar stage als advocaat nog in de rechtstakken verbonden aan het notariaat, zodat Mr Luca in 1993 bijkomend nog het diploma van Licentiaat in het Notariaat aan de UGent behaalde.

Op 10 oktober 1995 werd Mr. Luca na zijn stageperiode opgenomen op het Tableau van de Orde van Advocaten te Brugge (momenteel de Orde van Advocaten West-Vlaanderen).

Mr. Luca vestigde reeds tijdens zijn stageperiode zijn kantoor in de ouderlijke woonst te Ichtegem aan de Engelstraat 89 en ontvangt daar na bijna 30 jaar nog steeds het cliënteel.

Ons KANTOOR

hoofdkantoor

 

 Engelstraat 89
8480 ICHTEGEM
051/ 58 82 00
info@dml-advocaten.be